Austin Hughes KVM switches van analoog tot digitaal over IP

Welke
KVM
switch?

KVM switches bestaan er in grote variëteiten: Austin Hughes produceert al KVM switches sinds het ontstaan er van. Haar portfolio is in de loop der tijd uitgebreid met nieuwe video technieken en IP-benadering. Echter de ‘klassieke’ KVM is nog steeds leverbaar. Austin Hughes is daarom geliefd bij partijen die gebaat zijn bij continuïteit van toeleveranciers en producten.

De KVM switches kunnen gecascadeerd worden. Dit betekent dat meerdere switches aan elkaar gemaakt worden zodat het aantal servers dat vanaf één plek beheerd kan worden groter wordt.

Ingebouwd of stand-alone?

De meeste KVM switches die hier als stand-alone oplossinge worden getoond kunnen ook ingebouwd worden in de Cyberview consoles. Dit is afhankelijk van het model. U kunt deze informatie terugvinden op de PDF van de console.

Matrix KVM

Matrix KVM switches zijn multi-user switches. U kunt dus met meerdere personen tegelijk toegang krijgen tot de aangekoppelde servers. Matrix is leverbaar in COMBO, CAT6 en IP modellen.

CAT6 KVM

CAT6 KVM switches maken het mogelijk de aannsluiting van de server te verlengen door middel van dongels. Deze dongels vertalen het (analoge) KVM signaal naar een digitaal bericht waardoor het over grotere afstanden (tot 40 m).

Er is keuze uit modellen voor 1 (lokale) beheerder, of een extra (remote) beheerder. Deze kan tevens via CAT6 of IP toegang krijgen tot de systemen.

Combo KVM

De Combo-serie zijn de klassieke KVM switches waarbij het mogelijk is om zowel PS/2 als USB systemen aan te sluiten (via de gecombineerde DB-15 stekker). Ze zijn Leverbaar in 8- of 16 poorten, met één beheerder of een extra remote beheerder.

PS/2 KVM

Wanneer uw beheerders apparaat uitsluitend met PS/2 werkt hebben wij de oplossing voor u middels dit legacy systeem. Uitsluitend verkrijgbaar in de uitvoering van één user en 8 poorten.

DVI-D KVM

Er zijn maar weinig producenten die een DVI-D KVM switch in hun programma heeft. AH heeft er een met 12 poorten.

4K KVM

4K over KVM is momenteel de top in KVM techniek. Nooit eerder was het mogelijk een dergelijk hoge resolutie via KVM te schakelen. Nu is er de eerste 8 poorts oplossing:

4K KVM

USB HUB

Een 8- of 16 poort KVM switch met USB-hub laat u USB apparaten gebruiken van meerdere computers, zonder dat u software hoeft te installeren. De modellen zijn ‘hot-pluggable’.

KVM extender

U kunt één device over langere afstand aansluiten door middel van de KVM extender. Dit is zowel toepasbaar op een beheers-apparaat als op een aangesloten server.